Maddenin Ardındaki Sır Çözüm Kuran Ahlakı Darwinizm'in Karanlık Yüzü
Evrim Teorisinin Bilimsel Çöküşü İman Delilleri Harun Yahya'nın Eserleri Tüm Dünyada

EVRİMCİLERDEN DİNOZORLARI UÇURMA MASALI!

Evrimciler, sürüngenlerin evrimleşerek kuşlara dönüştüğünü iddia ederler. Eğer onlara bu olayın nasıl gerçekleştiğini sorarsanız, her biri size kendi hayalgücüne dayalı bir cevap verir. Evrimcilerin bu konuda verdikleri en bilinen iki cevap ise, arboreal ve cursorial teoridir.

Arboreal teoriye göre, kuşların ataları ağaçlarda yaşayan sürüngenlerdir ve bu sürüngenler daldan dala atlayarak bir süre sonra kanatlanıp uçmuşlardır!

Cursorial teoriye göre ise karada yaşayan ve böcek avlamak için bir yandan koşarken bir yandan da kollarını çırpan bir sürüngenin çırptığı elleri bir süre sonra kanatlara dönüşmüştür.

Evrimcilerin bu iddiaları, hiçbir fosil kaydı veya bilimsel bir delili olmadığı gibi son derece gülünçtür de. Ancak, bu örnekte de görüldüğü gibi evrimciler, hayali ve çocukların dahi inanmayacakları kadar gülünç iddialarına Latince isimler koyarlar ve bu iddialarını halkın anlamayacağı terimlerle dolu makalelerinde sayfalarca anlatırlar. Konuya uzaktan bakan biri söz konusu "bilim adamlarının" çok ilmi (!) bir çalışma yaptığını sanır. Oysa, ortada sadece o "bilim adamının", "evrim olsaydı ne olurdu?" diye düşünerek zihninde kurguladığı hayaller vardır.

Nitekim, bu "uçuş teorileri"nden birini ortaya atan Prof. John Ostrom şöyle bir itirafta bulunmuştur:

"Benim cursorial senaryom kesinlikle hayalidir. Fakat arboreal teori de aynı şekilde hayalidir." (John Ostrom, "Bird Flight: How Did It Begin?", American Scientist, Ocak-Şubat 1979, Sayı 67, s. 47)

Evrim teorisi, Darwin'le başlayarak günümüze kadar devam eden senaryolardan, hayallerden ve aldatmacalardan oluşur. Biraz düşünen, araştıran ve mantığını kullanan bir insan bu gerçeği hemen görebilir. Harun Yahya'nın "DARWINİZM'İN SONU" isimli kitabında evrim senaryolarına karşı bilimin ve aklın cevaplarını görebilirsiniz.